AMRITA HOLISTIČKA AKADEMIJA

Ayurveda - Holistika - Alternativa

BUDI SVJESTAN SVIJESTI

Holistička akademija omogućava da u sebi razviješ razumijevanje, samospoznaju, a time i samosvjesnost i stabilnost koja ti tada posve spontano daje fleksibilnost.

Posezanje za onime što ti je dar, moguće je jedino ako u jednom trenutku zaboraviš sve naučeno kako bi ti znanje utemeljeno u biću, dalo potvrdu i potaknulo te da činiš u povezanosti s Univerzalnim poljem. Tada djeluješ iz Ljubavi. Mirno i čisto. U obilju vanjskog i unutarnjeg znanja iz kojega posežeš u čistoći i svjesnosti.

AHA-AKADEMIJA124

HOLISTIČKI TERAPEUT
Core Level

Dvogodišnji studij

AHA-AKADEMIJA129

HOLISTIČKI TERAPEUT
Advanced Level

Trogodišnji studij

AHA-AKADEMIJA128

HOLISTIČKI TERAPEUT
Advanced Level

Četverogodišnji studij

Princip Holističke akademije nije polaznike učiti tehnikama.

Cilj je kroz učenje, osobni rast i razvoj, kroz osobi psihospiritualni napredak i razvoj stupnja svijesti, u prisutnosti, kroz vlastito osvještavanje i iskustvo, a koristeći na tom putu i velik broj različitih tehnika koje u tom pomažu, razumijevati, poticati, osvještavati i razviti vlastitog, autentičnog sebe, neovisno o tehnikama. Autentičnost nije uspoređivati se s drugima, repetitivno ponavljati naučeno i slijediti tuđe tehnike. Tehnike doduše pomognu u učenju, razumijevanju, napredovanju i osvještavanju, ali ono što izvire iz tebe – jedino je tvoje.

AHA-AKADEMIJA132
AHA-AKADEMIJA133
AHA-AKADEMIJA125

Napredujemo kroz znanje, iskustvo i svjesnost.

Posebnu pažnju pridajemo dijelu školovanja koje se temelji na dubokom psihospiritualnom razvoju, a koje uključuje redovitu i savladanu tehniku meditacije, tehnike disanja, rad sa pranom kako bi našim polaznicima kao budućim holističkim terapeutima, unutarnji razvoj postao i ostao jedinstveni stup i temelj koji snaži i nakon završene Akademije.

AHA-AKADEMIJA127
AHA-AKADEMIJA131
AHA-AKADEMIJA135

Holistička Akademija Amrita te zove

PRIJAVI SE

Javi nam se putem obrasca za prijavu kako bi dogovorio termin za razgovor

    Želiš li raditi na sebi ili si pomoći oko izazova koji prolaziš prijavi se putem emaila na besplatne konzultacije na akademiji. Radom stječemo iskustvo, a time pomažemo i vama i studentima koji prolaze akademiju.